Onze tafeltennisvereniging

Onze tafeltennisvereniging Effect’78 bestaat zoals de naam al aangeeft, sinds 1978. Met veel plezier tafeltennissen wij in de sporthal van IJlst: De Utherne.

Wij vinden het nog altijd een fantastische sport. Het is een denksport net als schaken, met bovendien ook nog eens snelle lichamelijke actie. Het beste van beide! Er zijn zoveel verschillende effectmogelijkheden aan het 40 millimeter grote (kleine) balletje te geven en dat is waarom wij nog altijd ontzettend blij zijn met de naam die wij als club in 1978 hebben aangenomen.

Onze vereniging is voor iedereen geschikt, van recreant tot wedstrijdspeler en van kinderen tot jongeren en ouderen. Mannen en vrouwen.

Wil je eens vrijblijvend komen kijken of vrijblijvend komen meedoen, neem dan gerust contact op met onze voorzitter Popke van Scheltinga (scheltinga1958@gmail.com) of secretaris Jan van den Berg (berch-adm.jan@home.nl).

Onze huidige leden wonen vooral in de steden IJlst en Sneek. De stad Sneek heeft zelf geen tafeltennisvereniging, daarom is de slechts vijf kilometer verderop gelegen sporthal van IJlst een uitstekend bespeelbaar en bereikbaar alternatief. Iedereen uit de directe en wijde omgeving is bij ons van harte welkom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s